SİNOP / DURAĞAN - Cumhuriyet İlkokulu

Ock

Sinop Üniversitesi öğretim görevlileri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle birlikte müzik dinletisi, palyaço gösterisi, parodi, boyama etkinlikleri yaparak öğrencilerimize eğlenceli anlar yaşattılar. Sinop Üniversitesi'nin etkinlikleri, öğrencilerimize yaptıkları oyuncak yardımı ve kırtasiye için kendilerine çok teşekkür ederiz. Yine bekleriz.

Ara

Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi.

Ara

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun!

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü münasebetiyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ara

Durağan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla öğrencilerimiz sinamayla buluştu. Emeği geçenlere öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.